Kom med på denne unikke workshop, hvor du finder frem til hvilke mønstre du har, som afholder dig fra at tiltrække præcis den mand, du ønsker at dele dit liv med.

Du får konkrete redskaber til at:

  • Sætte en stopper for kærlighedsdramaet i dit liv – og skabe nye muligheder du ikke havde set komme i din vildeste fantasi.
  • Opdage hvilke barndoms mønstre du har med dig, som stadig spiller ind i dit valg af kæreste i dag.
  • Se hvorfor du altid ender i et `Going Nowhere´ forhold – og hvad du selv kan gøre for at sætte en kæp i hjulet på det mønster nu og her.

Derfor giver jeg dig denne workshop:

Jeg har både elsket og hadet at være single i gennem mit liv – og oplevet at have følelsen af, ofte at finde sammen med præcis den samme slags mænd igen og igen. Mænd som bekræftet mine uhensigtsmæssige mønstre.

Først da jeg selv lavede en grundig oprydning i mine egen kærlighedsbagage, begyndte jeg at tiltrække mænd som matchede det jeg virkelig ønskede mig. Og gangske hurtigt kom også ham der skulle være The One – og har været det i 7 år nu.

Jeg har 10 års erfaring i arbejdet med de konkrete redskaber du vil få på workshoppen, er uddannet Mindjuice Mastercoach, og har over 3500 times sessioner og undervisnings timer bag mig.  

Dato: søndag 2 april OBS Ny dato kommer snart.

Tid: Kl 10.00 -14.00

Pris: 295 kr - inklusiv vand, the, kaffe og frugt

Lokation: ShantiRoom, Lavendelstræde 5-7, baghuset 3. sal, 1462 kbh. k