Workshops - et godt sted at starte.

Alle mine online workshops tager udgangspunkt i de redskaber jeg bruger både på 10 ugers online forløbet, og på 6 mdr. LIVE forløbet. 

På disse online workshops har jeg valgt forskellige redskaber ud, som du kan bruge individuelt - og som kan rykke dig langt selv på halvanden time.

"Re-programmer din hjerne og få det kærlighedsliv du ønsker dig"

Når dine bevidste og ubevidste tanker ikke er i overenstemmelse, så saboterer du dig selv, og får aldrig det du ønsker dig.

På workshoppen vil du få helt præcise 'how to' øvelser, så du lære at afstemme din underbevidsthed med dine ønsker i livet - og derved opnå mere glæde, kærlighed og flow - så er de halvanden time denne workshop varer, en u-undgåelig indvestering i din fremtid.

Du har adgang til workshoppen så længe du ønsker det, så du kan gå tilbage og lytte til hvert enkelt trin så mange gang du ønsker dig.

Køb Online workshop HER

"Fra penge bekymringer - til mer end du kan bruge"

Er du træt af at vende hver en øre, og stadig føle mangel når det kommer til din økonomi?

På denne online workshop, guider jeg dig igennem hvordan du rydder op i din (formentlig) blokerende penge historie, så du med lethed kan begynde at se overskud på kontoen - både mentalt og fysisk.

Workshoppen er en omfattende step by step guide til hvordan du bygger en ny og mere hensigtsmæssig overbevisning om penge op, med overflod til følge.

Når du har køb adgang til workshoppen - får du et link til denne, som du derved kan gå tilbage og lytte til, så ofte som du har lyst.

Køb Online workshop HER

"Find dit virkelige ønske i kærlighed - og få det opfyldt"

Sådan når du dine mål i kærligheden (og alle andre steder) – en workshop som guider dig ind til et dybere liggende ønske i dig selv, dybere end ”Bare” at ville date gode mænd, finde den rigtige kæreste, tabe sig, eller arbejde mindre.

Det handler om at finde frem til, hvad årsagen er til at du ikke formår at holde de løfter du laver til dig selv, og hvorfor du ikke (altid) når dine vigtige mål i livet.

Og derefter selvfølgelig opløse blokeringen, så du kan komme videre i dit liv, på præcis den måde du længes efter.

Denne Online workshop á 1 times varighed - har du evigheds adgang til, når først du har købt den.

Køb Online workshop HER

"Manifestation - skab det (kærligheds) liv du længes efter"

På denne online workshop får du, step by step de specifikke trin der der skaber en bevidst manifestations proces - Du vil efter workshoppen kunne begynde at manifesterer mere kærlighed, flere penge, eller hvad du nu længes efter i dit liv lige nu.

Manifestation er ikke som mange måske tror hokus pokus - men ren og skær kvante fysik. Når du kender den bevidste proces der ligger til grund for dette, er resten øvelse.

Du vil - efter at have købt workshoppen - have den til evig eje, og kan derfor gå tilbage og lytte til den igen, så ofte du ønsker.

Køb Online workshop HER