Når alt hænger sammen - er teamwork vigtigt.

Og i stedet for at vide og kunne alting selv, har jeg samlet nogle af de dygtigste, inden for hver deres område af krop, sind, kost og sjæl. For på denne måde at give dig det bedste ´sikkerhedsnet´ imens du udvikler dig. Så du trygt kan bevæge dig ud af din comfort zone, og skabe nye resultater i dit liv. 

Disse kvinder er både samarbejdespartnere og gæsteundervisere med jævne mellemrum.

Ånd ind og fyld dig op

Sanne Vinther Nielsen

Når der er talt og tænkt, kan det være både forstærkende og forløsende bare at give plads til at lade det hele synke ind. Måske gøre ingenting, eller måske hjælpe det hele lidt på vej gennem enkle øvelser. Ved på denne måde at skærpe opmærksomheden på det, der mærkes og sanses, er det desuden muligt at lære sine kropslige reaktioner og mønstre at kende og derigennem også kunne tage bedre vare på sig selv.

Det handler om at forøge bevidstheden omkring det, der sker, og på denne måde gøre kroppen og åndedrættet til sine hjælpere på rejsen til større selv indsigt. 

Jeg er yogalærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk filosofi med særlig interesse for kroppens og åndedrættets filosofi. Min tilgang er uhøjtidelig og kreativ og jeg er desuden naturligt påvirket af mit sideløbende arbejde som underviser og forsker i socialt arbejde.

 

Din feminine energi

Kirk Rønler

At arbejde med feminin/maskulin energi i en følelsesmæssig og mental oprydning er fundamental og essentiel.

Ikke at inddrage feminin energi, svarer til kun at ville rydde op i højre side af huset. Der er for mig en helt klar sammenhæng imellem feminin energi og vores selvværd, følelsesmæssige tilstand, copingstrategier og de skyggesider, som jeg oftest oplever blandt kvinder. Ved at integrere begge energier, findes for mig vejen til sårbarhed, indvendig balance og ro og en helt anden tiltrækningskraft som kvinde. 

Som en nysgerrig danselærer med hang til personlig udvikling og snart uddannet sexolog, ynder jeg at bruge dansen som facilitator og motorvej, til at udvikle dig. 

Jeg finder selv ‘hjem’ i dansen, uanset hvor meget faret vild jeg ellers kan være i perioder af mit liv med stress, udfordringer, mm. 

Læs mere om Kirk Rønler her

Din Krop er dit tempel

Mette Vega Schneider

Du ER din krop og din krop ER dig. Den har været med dig hele livet og er en fantastisk guldkrukke af oplevelser, erfaringer, glæder og sorger.

En kropsterapeutisk behandling hjælper dig med at skabe bevidsthed, liv og balance i kroppen. Den beroliger dit nervesystem og hjælper kroppen til dyb afspænding og til at give slip... og på den måde understøttes din udviklingsproces og kroppens naturlige selvhelbredelse. 

I behandlingen vil jeg hjælpe dig med at forstå din krops signaler og med at være nysgerrig på årsager og sammenhænge, så du lærer dig selv bedre at kende. At formidle kontakt til og skabe større bevidsthed om dine følelser, dine grænser og dine behov. 

Mit speciale er at fornemme, hvad du har brug for og løsne op, så energien kan flyde frit. At give dig plads og åbne for din indre styrke og gamle blokeringer, så kroppen får mulighed for at kunne udvikle sig, restituere og hele!

Jeg er uddannet pædagog, Holistisk Detox Coach v/Pernille Damore og kropsterapeut fra Body SDS og har været selvstændig kropsterapeut siden 2014. 

Jeg vælger at gå ud i livet med hjertet forrest! Et meget bevidst valg. Jeg vælger kærlighed, rummelighed, empati, mavefornemmelse og nysgerrighed TIL - som de vigtigste parametre i mine beslutninger i livet!

Lær mere om Mette Vega Schneider her

Din kvindelige kraft

Nanna Ewald Stigel

Som kvinde er du cyklisk. Det er din styrke.

Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan ligefrem blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra i stedet for at kæmpe med eller mod.

Din egen naturlige rytme er en genvej til kvindelig visdom og intuition. Den lærer dig om overgivelse og sårbarhed som kilde til dyb lykkefølelse. Den guider dig, når du vil i mål med dine drømme. 

Din cyklus er desuden en indbygget sundhedsvejleder og giver vigtige informationer om din sundhedstilstand nu og her, ligesom den er et forvarsel om potentielle problemer senere i livet. Er der ubalancer eller gener i forbindelse med din cyklus, er det et signal fra kroppen om at noget trænger til justering.

Du har med andre ord et indbygget kompas, der kan guide dig til større sundhed og mere flow i livet generelt. Ved at forstå styrkerne i alle faser af cyklussen, kan du føle dig beriget af de månedlige forandringer. Og få genveje til at slippe gener og ubalancer i forbindelse med cyklus, fertilitet, sexlyst og overgangsalder.

Nanna er ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Hun er forfatter til bøgerne Bliv gravid – Sådan styrker du din fertilitet og Dit hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus.  

Læs mere om Nanna HER