Når alt hænger sammen - er teamwork vigtigt.

Og i stedet for at vide og kunne alting selv, har jeg samlet nogle af de dygtigste, inden for hver deres område af krop, sind, kost og sjæl. For på denne måde at give dig det bedste ´sikkerhedsnet´ imens du udvikler dig. Så du trygt kan bevæge dig ud af din comfort zone, og skabe nye resultater i dit liv. 

Din Krop er dit tempel

Kroppen husker, hvad dit hoved bilder dig ind, du har glemt. Når du får løst op for gamle blokeringer, som ligger i din fysiske krop, bliver det også nemmere at arbejde med de overbevisninger og blokeringer, du har i dine tanker, og derved skabe nye styrkende mønstre som hjælper dig fremad i livet.

Jeg er massør og kropsterapeut med rødder i Shiatsu og healing. Kernen i mine behandlinger er at arbejde ud fra meridian-banerne, hvor igennem kroppens energier frigøres, åbnes op og skaber et flow ved at frigøre blokeringer på en nænsom, virksom og blid måde.

Denne frigørelse medvirker til afbalancering, så krop, sind og sjæl aktiveres og guides mod en positiv forandring. 

Zeniia Blanche Noriel Thomsen
Shiatsu massør og healer.

Læs mere på www.Seishin.dk


 

 

Saved by your cells

En yderst vigtig del af at have det godt med dig selv, er det at spise mad, der bygger dig op, giver dig energi og booster dine lykkehormoner. Det kan de fleste af os hurtigt blive enige om. Næste skridt er så at gøre det i den travle virkelige verden. 

Jeg er ernæringsterapeut med speciale i kvinders hormonsystem, og hvordan du får dette fintfølende system i optimal balance med en større følelse af glæde og overskud til følge.

Kost er ikke bare et spørgsmål om indtag af kalorier, men helt ned på celleplan en måde at få mere energi på, når du spiser den mad, der understøtter kroppens naturlige biokemiske processer. En fordøjelse i topform er også afgørende for dit helbred, humør og vitalitet.

Jeg ser din kost som endnu en måde, du kan vise dig selv omsorg på, hvilket giver dig muligheden for - også i dette område af dit liv - at implementere nye og støttende mønstre.

Nanna Stigel
Ernæringsterapeut

Læs mere på www.nannastigel.dk

Dine tanker bliver din virkelighed

Det nemmeste i verden er at give andre skylden for, hvordan vi har det. Især hvis der er noget, som ikke er, lige som vi synes, det skulle være. "Hvis bare min kæreste ville forstå mig" eller "hvis bare min kæreste var mere omsorgsfuld", så ville mit liv/forhold være helt perfekt. Men desværre er ingen jo tankelæsere, og hvis du ikke er ærlig og åbent kommunikerer, hvad du ønsker i et forhold, er det også meget svært at få det.

Hvor vild er du med dig selv? Og hvordan behandler du dig selv? Ofte kan vi falde i fælden at tro andre skal fylde os op med roser og anerkendelse førend, vi kan mærke vores egen værdi. Men egenomsorg og selvrespekt er altid et godt udgangspunkt at møde andre fra.

Det kan godt være, at kærlighed oftest symboliseres med et hjerte, men hvad nu hvis din hjerne i virkeligheden er masteren bag det hele? De tanker, du har om parforhold og kærlighed, kommer ofte udefra - måske noget du har hørt dine forældre sige, den måde dine veninder gør det, eller sågar fra de Disneyfilm du så, da du var barn - prinsen på den hvide hest har vi vel alle drømt om til tider. Når du finder ud af, hvad kærlighed egentlig er for dig, kan du vågne op til den virkelige verden og give dig selv chancen for at finde noget ægte.

Jeg er uddannet ID life-coach og har utallige coaching sessioner bag mig. Min overbevisning er, at hvis du ønsker et nyt resultat i dit liv, må du altid starte med dig selv. Uden undtagelse. Gennem konkrete værktøjer, som støtter dig i at begynde at handle på dine ønsker, vil du også nemmere kunne manifestere netop disse i dit fremtidige kærlighedsforhold.

Signe Find
Certificeret ID Life-coach fra ID Academy
Certificeret Yoga-Shakti Mentor ved Yogakompagniet
Certificeret Body flow instruktør ved Les Mills

Læs mere på www.signefind.dk