Når alt hænger sammen - er teamwork vigtigt.

Og i stedet for at vide og kunne alting selv, har jeg samlet nogle af de dygtigste, inden for hver deres område af krop, sind, kost og sjæl. For på denne måde at give dig det bedste ´sikkerhedsnet´ imens du udvikler dig. Så du trygt kan bevæge dig ud af din comfort zone, og skabe nye resultater i dit liv. 

Ånd ind og fyld dig op

Sanne Vinther Nielsen

Når der er talt og tænkt, kan det være både forstærkende og forløsende bare at give plads til at lade det hele synke ind. Måske gøre ingenting, eller måske hjælpe det hele lidt på vej gennem enkle øvelser. Ved på denne måde at skærpe opmærksomheden på det, der mærkes og sanses, er det desuden muligt at lære sine kropslige reaktioner og mønstre at kende og derigennem også kunne tage bedre vare på sig selv.

Det handler om at forøge bevidstheden omkring det, der sker, og på denne måde gøre kroppen og åndedrættet til sine hjælpere på rejsen til større selv indsigt. 

Jeg er yogalærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk filosofi med særlig interesse for kroppens og åndedrættets filosofi. Min tilgang er uhøjtidelig og kreativ og jeg er desuden naturligt påvirket af mit sideløbende arbejde som underviser og forsker i socialt arbejde.

 

Din feminine energi

Kirk Rønler

At arbejde med feminin/maskulin energi i en følelsesmæssig og mental oprydning er fundamental og essentiel.

Ikke at inddrage feminin energi, svarer til kun at ville rydde op i højre side af huset. Der er for mig en helt klar sammenhæng imellem feminin energi og vores selvværd, følelsesmæssige tilstand, copingstrategier og de skyggesider, som jeg oftest oplever blandt kvinder. Ved at integrere begge energier, findes for mig vejen til sårbarhed, indvendig balance og ro og en helt anden tiltrækningskraft som kvinde. 

Som en nysgerrig danselærer med hang til personlig udvikling og snart uddannet sexolog, ynder jeg at bruge dansen som facilitator og motorvej, til at udvikle dig. 

Jeg finder selv ‘hjem’ i dansen, uanset hvor meget faret vild jeg ellers kan være i perioder af mit liv med stress, udfordringer, mm. 

Læs mere om Kirk Rønler her

Din Krop er dit tempel

Mette Vega Schneider

Du ER din krop og din krop ER dig. Den har været med dig hele livet og er en fantastisk guldkrukke af oplevelser, erfaringer, glæder og sorger.

En kropsterapeutisk behandling hjælper dig med at skabe bevidsthed, liv og balance i kroppen. Den beroliger dit nervesystem og hjælper kroppen til dyb afspænding og til at give slip... og på den måde understøttes din udviklingsproces og kroppens naturlige selvhelbredelse. 

I behandlingen vil jeg hjælpe dig med at forstå din krops signaler og med at være nysgerrig på årsager og sammenhænge, så du lærer dig selv bedre at kende. At formidle kontakt til og skabe større bevidsthed om dine følelser, dine grænser og dine behov. 

Mit speciale er at fornemme, hvad du har brug for og løsne op, så energien kan flyde frit. At give dig plads og åbne for din indre styrke og gamle blokeringer, så kroppen får mulighed for at kunne udvikle sig, restituere og hele!

Jeg er uddannet pædagog, Holistisk Detox Coach v/Pernille Damore og kropsterapeut fra Body SDS og har været selvstændig kropsterapeut siden 2014. 

Jeg vælger at gå ud i livet med hjertet forrest! Et meget bevidst valg. Jeg vælger kærlighed, rummelighed, empati, mavefornemmelse og nysgerrighed TIL - som de vigtigste parametre i mine beslutninger i livet!

Lær mere om Mette Vega Schneider her

Din kvindelige kraft

Laura Grubb

Vores kvindelige menstruationscyklus kan være et powerfuldt værktøj, fordi vi kan vælge at udnytte de svingninger, vi går igennem hver eneste måned, og vende det til vores fordel.

Vi kan bruge det til at vide, hvornår det er bedst at træffe vigtige beslutninger, eller hvornår vi har mest energi til at få ryddet op i parforholdet eller vores tanker. Vores cyklus gemmer på et kæmpe potentiale, som de færreste af os er klar over, fordi vi ikke er bevidste om, hvordan den påvirker os. Når vi aktivt begynder at bruge faserne, giver vi os selv en større mulighed for at skabe de forandringer i livet, som vi drømmer om.

Underviser til daglig kvinder i hvordan menstruationscyklussen og hormonerne påvirker os, og hvordan vi kan bruge denne forståelse til at få mere ud af livet. Min interesse i kvinders cyklus begyndte, da jeg selv for omkring 4 år tilbage gik ned med alvorlig stress efter et liv i overhalingsbanen.

Jeg oplevede hvordan min krop begyndte at vende tilbage i balance da cyklussens værktøj gav mig adgang til nogle ressourcer, jeg slet ikke anede, jeg havde. 

Lær mere om Laura Grubb her