Personligt Mentor Forløb

Gennem et intensivt personligt forløb har jeg kun fokus på dig, og det specifikke sted, du gerne vil hen i dit kærlighedsliv.

I denne proces finder vi frem til, hvilke forhindringer og begrænsende mønstre du har, som stopper dig i at nå de mål, du ønsker at opnå.

Du vil gennemgå en grundig oprydning i din kærlighedsbagage - med en helt ny måde at handle i kæreste relationer på, til følge.

Når du rydder op i dine kærligehdsmønstre, vil du også automatisk skabe forandringer i flere andre områder - de mønstre du har generelt i dit liv, er nemlig stort set alle udsprunget af den barndoms `kodning´ du har i forhold til kærlighed. Og den kodning hiver vi i dette personlige mentor forløb op med rod, så du kan skabe et nyt fundament at agerer ud fra.

Prisen er 5000 kr. for fire sessioner, som kan foregå enten på tlf eller zoom - begge dele har lige stor effekt. Du kan altid få en gratis uforpligtende samtale på ca 15 min. hvis du er i tvivl om, hvorvidt et personligt mentor forløb er noget for dig, og om vi har en god connection.

Du har også muligheden for at betale forløbet i to rater, fordi det er ærgeligt hvis penge skulle stoppe dig i din udvikling.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, fra du booker dit forløb, til din første session kan finde sted.