Ryd op i din kærlighedsbagage - ONLINE forløb


RecreateYou´s ONLINE forløb er til den moderne kvinde, som allerede har prøvet lidt af hvert, når det kommer til parforhold. Dig som har en spirende fornemmelse af, at det ikke bare er de mænd, du møder, der er forkerte hver gang, men at der måske også kunne være noget, du selv kunne arbejde med for at tiltrække den 'rigtige'. Dig der har lyst til at lære dig selv bedre at kende, inden du overgiver dig til et ligeværdigt parforhold.

RecreateYou's Online forløb tilbyder dig en platform, der ikke fokuserer isoleret på én side af din udvikling, men som i stedet integrerer gammel og ny visdom inden for både kropslig forløsning, og mental opbygning  - samt de spirituelle aspekter af at være menneske. Ved at udvikle dig på alle disse områder sideløbende, vil du også rykke dig selv længere, end når du kun har fokus på ét område af gangen.

Når du bliver ved med at gøre det samme, får du også det samme resultat igen. Og igen. Også når det kommer til kærlighed. Når du udvikler nye mønstre på alle områder af dit liv, bliver det også nemmere at handle anderledes næste gang, du forelsker dig. Med et nyt resultat til følge.

Så.....

  • Har du alt det, du gerne vil have i dit liv, men du mangler bare lige 'the cherry on the top' aka. den helt rigtige kæreste?
  • Eller ser du dig selv gå fra kæreste til kæreste uden rigtig at føle, du kommer videre?
  • Har du en følelse af den store kærlighed aldrig rigtig sker for dig, og du derfor altid lader dig nøjes med?
  • Ender du ofte med at være den, der elsker mest i et forhold, med et smadret hjerte til følge?

Men ville du hellere.....

  • Lære at give dig selv den kærlighed og omsorg, du længes efter?
  • Kunne udtrykke og handle på dine inderste ønsker og drømme?
  • Være blive fri for frygten for at fejle og aldrig være god nok?
  • Se dine tidligere forhold som nogle, der bare gjorde dig klar til den helt rigtige, der venter derude?
  • Mærke din intuition helt ned i maven og leve dit liv ud fra din egen visdom?

På ONLINE forløbet vil du hver uge modtage undervisning i et konkret redskab til selvudvikling, enten som video eller som lydfil. Du vil få specifikke mentale øvelser du skal lave løbende, og derefter integrerer i dit liv. Du vil desuden få guides til fysiske øvelser, der vil styrke din kropslige fornemmelse og giver dig adgang til at mærke din mavefornemmelse (igen). 

ONLINE udviklingsforløb - 10 uger hjemme i din egen stue, når det passer dig:

995 kr. eks. moms 

Prisen inkluderer video undervisning, tekst materiale og lydfiler - alt sammen til dit evige eje.

Du får adgang til uge 1 af forløbet ca. 24 timer efter dit køb, og derefter vil du de følgende 10 uger får adgang til endnu en uge, med 7 dages mellemrum.

Yes! jeg er total klar til at begynde min kærlighedsbagage oprydning.

Tilmeld dig her www.recreateyou.simplero.com

Er online forløbet det samme som LIVE forløbet?

Både ja og nej. Mange af elementerne er de samme, du får redskaberne til at lave en grundig oprydning, i din uhensigtsmæssige kærlighedsbagage. Det som ikke er det samme, er at du på online forløbet ikke får din egen personlige coach gennem hele forløbet, ikke får din egen personlige træner eller shiatsu massør gennem hele forløbet, og ikke får et personligt afgiftningsprogram. Dette får du kun på LIVE forløbet.

Hvad nu, hvis jeg efter jeg har taget online forløbet, kan se at det ville rykke mig endnu længer at tage LIVE forløbet - har jeg så spildt mine penge?

Nej, det har du ikke. Hvis du ønsker at fortsætte din oprydning og udvikling på LIVE forløbet bagefter, så trækker jeg det beløb du har betalt for online forløbet fra LIVE forløbet, og du giver den gas derfra.

Hvad kræver online forløbet af mig, og kan jeg fortryde undervejs?

En computer eller tablet, tid og mest af alt lysten og villigheden til at forandre dig, og gå ind i dig selv, for at rydde op. Jeg kan kun give dig redskaberne, resten er op til dig!

Og ja, du kan få det fulde beløb du har betalt tilbage, inden for de første to uger af forløbet. Uden at skulle forklarer.

Hvad nu hvis jeg kender mig selv god nok til at vide, at jeg har svært ved at motiverer mig selv, når jeg går i stå, eller syntes det begynder at blive svært?

Så ville jeg nok overveje om et LIVE forløb var mere mig. Så har du nemlige din egen personlige coach, som gennem hele forløbet støtter dig i, at få taget næste skridt, selv når det er svært.