Den første gang jeg som voksen skulle tale foran en større gruppe mennesker, rystede jeg så meget, at ingen kunne forstå, hvad jeg sagde. Jeg var rædselsslagen.

Dog dristede jeg mig ca. et år senere, alligevel til at stille mig foran 250 mennesker og holde endnu et oplæg.

Efter oplægget kom en mand hen til mig, præsenterede sig som headhunter af motivational speakers, og sagde til mig; "du er heldig, du er et naturtalent når du står foran mange mennesker". Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt, for nej, jeg er bestemt ikke noget naturtalent.

Men dét, jeg er, er vedholdende, insisterende og villig til at gå langt ud over min egen comfortzone for at lære noget nyt, som gør mit liv så meget federe at leve. Og i det år, der var gået forud inden jeg stod på den scene foran 250 mennesker, havde jeg stort set hver eneste dag måtte bruge sider af mig selv, jeg ikke vidste eller havde glemt, at jeg havde.

Jeg havde desuden taget ved lære af fantastiske mennesker, som greb mig, når jeg faldt, haft tillid til at alt sker af en årsag og set alle mine dæmoner og min frygt i øjnene. Damn! Av! Hårdt arbejde og lyst til at udvikle mig var hvad, der gjorde mig til et naturtalent. Ikke held.

Jeg er mest af alt en kvinder, der elsker at se ind i øjenene, på mennesker der lyser op i et aha øjeblik. At se mennesker gå nye veje i dag, de ikke troede var mulige i går.

Der ud over er jeg mor, bonusmor, søster. Og kæreste ikke mindst... for hvad mere end parforholdet kan få os ud på en glidebane af glæde, skuffelse, sorg, lykke, smerte.

Lige så ultimativt lykkelig jeg kan være, når min kæreste og jeg er fuldstændig connected, lige så smertefuld håbløs kan jeg være, når vi ikke er det. Men at vågne hver dag ved siden af den mand, jeg elsker, gør det hele rutchebane turen værd.

Jeg er uddannet Mindjuice Mastercoach, har 11 års erfaring i at undervise i selvudvikling både i grupper og én-til-én og har derigennem over 6000 coachingsessioner og undervisningstimer bag mig. 

Det er mig. Noget af mig.

Og så hedder jeg iøvrigt Marie-Louise og er 39 år.

Og længes du også efter flere `aha øjeblikke´ i dit liv (og en masse vækst til følge), så kontakt mig på tlf. 31188685 eller skriv mig en mail på ml@recreateyou.dk

 Jeg vil elske at guide dig videre på din vej mod kærligheden.

 

Ved at brække dig over dit kærlighedsliv - eller mangel på samme?

Få mit gratis videokursus "Kick start dit nye kærlighedsliv" direkte til din inbox med det samme!