Gentagelsen

Den største udfordring i et forhold er, at begge parter kommer med bagage fra tidligere i deres liv, som de enten ikke har givet slip på eller ryddet op i. Og sådan er livet jo - rodet!. Men nogle gange bliver vi så ivrige efter at komme videre til et nyt forhold - ofte fordi vi gerne vil slippe væk fra den smerte det sidste forhold forvoldte os - at vi glemmer at stoppe op og kigge på, hvad der egentlig gik galt, og hvad vi kunne lære af det. Når vi så for 1000. gang sidder i vores nye forhold med præcis de sammen udfordringer igen, gør det os ulykkelige på et dybt plan, fordi vi inderst inde godt ved, at vi kunne gøre det så meget bedre.

Hos RecreateYou bryder du de gamle udtjente mønstre og skabe udviklende nye, som du kan bruge i dit liv hver eneste dag. Du vil opleve, hvordan et enkelt nyt mønster vil skabe ringe i vandet og give dig lysten til at fortsætte med at udvikle dig - med mere frihed i dit kærlighedsliv til følge.

Filosofien

Min filosofi er, at alt hænger sammen. Intet kan stå alene. Derfor må vi som mennesker uungåeligt arbejde med alle sider af os selv for at rykke os derhen, hvor vi ønsker at være. Der ligger en visdom og venter i hver en del af os. Så om det er følelserne, sindet eller sjælen, vi starter med at genfinde nye sider af, er ikke så afgørende. Du vil skabe udvikling, uanset hvor du vælger at starte. 

Hos RecreateYou er det hele samlet ét sted for at give dig muligheden for at starte lige der, hvor det passer dig, og derefter bygge ovenpå med alt den viden, der bliver lagt foran dig. Dermed kan du trygt bevæge dig fremad i dit eget tempo.

Follow me, I´m right behind you.

Inspirationen

Jeg har gennem årene mødt mange inspirerende mennesker, blevet undervist af eksperter på hver deres område og læst mange bøger fuld af visdom. Jeg har samlet det, som for mig har været det væsentligste, og som jeg har oplevet virker på mig og de mennesker, jeg har undervist og coachet personligt.

Inspireret af Debbie Ford, Byron Katies, jung, Harville hendrix, Bo Jacobsens, forfatter og sanger Lars Muhls, Enneagrammet, særligt i Don Riso & Russ Hudsons fortolkning, Clarissa Pinkola Estes, Bruce Liptons, Gregg Braden, spirituel underviser Margit Madhurima Rigstrup, min mangeåriger mentor Pernille W. Lauritsen stifter af Mindjuice, Min mand Thomas, der altid tror på mig når jeg selv tvivler og mange mange flere. Tak.