Genskabelsen

Den største udfordring i et forhold er, at begge parter kommer med en masse bagage fra tidligere forhold, som de ikke har fået givet slip på eller ryddet op i. Og der er ingen grund til at begynde at slå sig selv i hovedet over det, for sådan er livet. Men nogle gange bliver vi så ivrige efter at komme videre til et nyt forhold - ofte fordi vi gerne vil slippe væk fra den smerte det sidste forhold forvoldte os - at vi fuldstændig glemmer at stoppe op og kigge på, hvad der egentlig gik galt, og hvad vi kunne lære af det. Når vi så for 1000. gang sidder i vores nye forhold med præcis de sammen udfordringer som i det sidste, gør det os ulykkelige på et dybt plan, fordi vi inderst inde godt ved, at vi kunne gøre det så meget bedre.

RecreateYou står for at bryde de gamle udtjente mønstre og skabe udviklende nye, som du kan bruge i dit liv hver eneste dag. Du vil opleve, hvordan et enkelt nyt mønster vil skabe ringe i vandet og give dig lysten til at fortsætte med at udvikle dig - med mere og mere frihed i dine relationer til følge. 

Filosofien

Min filosofi er, at alt hænger sammen. Intet kan stå alene. Derfor må vi som mennesker uungåeligt arbejde med alle sider af os selv for at rykke os derhen, hvor vi ønsker at være. Der ligger en visdom og venter i hver en del af os. Så om det er kroppen, sindet eller sjælen, vi starter med at genfinde nye sider af, er ikke så afgørende. Du vil skabe udvikling, uanset hvor du vælger at starte. 

Hos RecreateYou er det hele samlet ét sted for at give dig muligheden for at starte lige der, hvor det passer netop dig, og derefter bygge ovenpå med alt den viden, der bliver lagt foran dig. Du har gennem hele forløbet et team omkring dig, som til hver en tid er klar til at gribe dig, hvis du føler du er ved at falde. Dermed kan du trygt bevæge dig fremad i dit eget tempo.

Follow me, I´m right behind you.

Inspirationen

Jeg har gennem årene mødt mange inspirerende mennesker og læst mange indsigtsfulde bøger, som hver især har givet mig en lille smule af deres viden og indsigt med. Jeg har samlet det, som for mig har været det væsentligste, og som jeg har oplevet virker på mig og de mennesker, jeg har undervist og coachet personligt.

Inspireret af Debbie Fords skyggearbejde, Byron Katies bog "Elsk det som er", jungs skyggearbejde, Harville hendrixs teorier om "Getting the love you want", Bo Jacobsens bog "Livets dilemmaer", forfatter og sanger Lars Muhls tanker, Enneagrammet, særligt i Don Riso & Russ Hudsons fortolkning, Clarissa Pinkola Estes´ bog "Kvinder der løber med ulve", Bruce Liptons "Intelligente celler", spirituel underviser Margit Madhurima Rigstrup, Pernille W. Lauritsen stifter af Mindjuice, Min kæreste Thomas, der altid tror på mig når jeg selv tvivler og mange mange flere. Tak.